MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 2,5 uur
organisatie
CME-Online / E-WISE Nederland
kosten
basistarief
€ 395,00
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Communicatietechniek
onderwerp(en):
Cultuurverschillen
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
2,5
punten
abonnement
e
learning
CME-Online - Cultuurverschillen aan de balie (assistenten)
Accreditatie Periode: 01-11-2017 t/m 01-11-2019
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Communicatietechniek'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

Als apothekersassistente zie je aan de balie elke dag veel verschillende mensen, allemaal met hun eigen karakter, humeur, taalgebruik en culturele achtergrond. Je wilt uiteindelijk dat alle mensen hun geneesmiddel goed gebruiken. Vraag je je wel eens af hoe je jouw advies en voorlichting afstemt op de culturele achtergrond van de cliënt? En weet jij hoe beperkte gezondheidsvaardigheden aan de balie kunt herkennen? Deze e-learning helpt je daarbij. Via afwisselende leervormen (korte films, geschreven tekst, quizzen en sleepopdrachten) doe je in 2.5 uur kennis en vaardigheden op waarmee je de volgende werkdag meteen aan de slag kan.

Na het volgen van deze nascholing zul je meer oog hebben voor de culturele achtergrond van de cliënt en ben je in staat om je advies en voorlichting aan te passen aan de culturele achtergrond van de cliënt. Tevens kun je signalen van beperkte gezondheidsvaardigheden aan de balie herkennen en hier op een accurate wijze mee omgaan.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!