MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 1 uur
organisatie
eHuisartspraktijk.nl
kosten
basistarief
€ 25,75
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Spoed Eisende Hulp
onderwerp(en):
AED/BLS/ALS/reanimatie
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
1
punten
abonnement
e
learning
Defibrillator Medtronic LIFEPAK 20

In deze e-learning training wordt onder andere ingegaan op de bediening van de Medtronic LIFEPAK 20. Daarnaast wordt ingegaan op het uitvoeren van manuele defibrillatie en cardioversie (synchroon defibrilleren). Ook het gebruik van de Medtronic LIFEPAK 20 als ECG-monitor komt aan de orde. Tot slot wordt het instellen van alarmgrenzen en de toepassing van de AED-modus uitgelegd.

De Medtronic LIFEPAK 20 is een defibrillator die tevens als ECG-monitor gebruikt kan worden. Defibrillatie is het toedienen van elektrische schokken, waarmee een hartstilstand of hartritmestoornis kan worden opgeheven (ventrikelfibrilleren of ventrikeltachycardie). Een defibrillator bevindt zich op locaties waar de aanwezigheid van een defibrillator noodzakelijk wordt geacht, bijvoorbeeld op Intensive Care units, poliklinieken, reanimatiekarren en verpleegafdelingen.

Doelstelling

  • Na het volgen van deze training heb je kennis over de werking van de defibrillator Medtronic LIFEPAK 20 en kun je deze zelfstandig bedienen.

De e-learning training Defibrillator Medtronic LIFEPAK 20 is bedoeld voor medisch personeel, verpleegkundigen, verzorgenden en iedereen die zelfstandig met de defibrillator Medtronic LIFEPAK 20 moet kunnen werken.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!