MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 4 uur
organisatie
Soa Aids Nederland
kosten
basistarief
Gratis
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Seksuologie, Epidemiologie, Microbiologie
onderwerp(en):
Infectieziekten en SOA's
ICPC:
A, X, Y
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
4
punten
abonnement
e
learning
Soa Hiv Seks - Digitale Leeromgeving (2018)
Accreditatie Periode: 20-5-2019 t/m 20-5-2020
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Seksuologie', 'Epidemiologie' of 'Microbiologie'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

In de Digitale Leeromgeving van Soa Aids Nederland kunnen professionals uit de soa-en hiv-bestrijding, of professionals die zijdelings te maken kunnen krijgen met soa, hiv en seksuele gezondheid, gratis online workshops volgen.

Elke workshop heeft een eigen omschreven doelgroep (of meerdere doelgroepen). De focus van de Digitale Leeromgeving ligt op doktersassistenten, sociaal verpleegkundigen, praktijkondersteuners bij huisartsen, verpleegkundig consulenten hiv, JGZ verpleegkundigen, GGD-artsen en verpleegkundigen GC A. Secundaire doelgroepen zijn bijvoorbeeld abortusartsen abortusverpleegkundigen en seksuologen.

De workshops zijn ontwikkeld in samenwerking met de beroepsgroepen en onder toeziend oog van een begeleidingscommissie bestaande uit een doktersassistent/POH, een arts M&G, een verpleegkundig consulent hiv, een sociaal verpleegkundige en een expert op het gebied van E-learning/social media. Deze begeleidingscommissie heeft op drie momenten in het traject feedback gegeven op de workshop(concepten).

Het doel van de Digitale Leeromgeving is drieledig:

  1. Uitwisselen van kennis en informatie tussen professionals in de soa-en hiv-bestrijding.
  2. Bijscholen van professionals die niet dicht op de soa/hiv-zorg zitten, maar het wel tegenkomen in de praktijk (terrein zorg en preventie); zij moeten worden voorzien van de laatste stand van zaken.
  3. Verdiepende scholing voor sociaal-verpleegkundigen, hiv-consulenten, GGD-artsen, doktersassistenten en overige professionals vanuit verschillende soa- en hiv- zorg- settings.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!