MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten (NVDA)
kosten
basistarief
€ 50,00
leden
€ 85,00
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Seksuologie
onderwerp(en):
Infectieziekten en SOA's
ICPC:
X
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
3
punten
locatie
Venlo
Venlo
overig
27
Mei
2019
Sex talk - Het hoeft niet zo moeilijk te zijn
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Seksuologie'
Van aanbieder:
Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten (NVDA)
In de omgeving:
Venlo

Vrouwen met steeds terugkerende blaasontstekingen. Niet elke doktersassistent denkt eraan dat een soa de oorzaak kan zijn. En als je er al aan denkt: hoe vraag je er dan naar? Praten over seks en soa is vaak lastig, omdat privacy en schaamtegevoelens meespelen. Ook het omgaan met andere normen en waarden op dit gebied kan moeilijk zijn.

In deze interactieve workshop krijg je gedegen achtergrondinformatie over soa en het testen daarop. Tevens leer je om op een professionele manier antwoord te geven op vragen over seks en soa. Leden van de NVDA-expertgroep Seks Soa geven deze workshop: doktersassistenten die opgeleid zijn om zelf een seks/soa-spreekuur te draaien. Ze zijn van alle ins en outs rond seks, soa en soa-testen op de hoogte. Doordat ze zelf doktersassistent zijn, kunnen ze andere doktersassistenten tips geven om op professionele manier met seks- en soa-vraagstukken om te gaan.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!