MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Stichting Dies Nox
kosten
basistarief
€ 69,50
informatie
gebied:
Somatiek, Overig
categorie(ën):
Gynaecologie, Algemeen & overig
ICPC:
A, X
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
2
punten
locatie
Babylon Hotel Den Haag
Bezuidenhoutseweg 53
2594 AC Den Haag
☎ +3170 3814 901
overig
05
Jun
2019
Typische vrouwenkwalen
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Gynaecologie' of 'Algemeen & overig'
Van aanbieder:
Stichting Dies Nox
In de omgeving:
Den Haag

In de huisartsenpraktijk heb je dagelijks te maken met vragen over het urogenitaal gebied bij zowel mannen als vrouwen. Het is een uiteenlopend onderwerp waarbij zowel grote als kleine problemen zich kunnen voordoen. Het is dan ook van belang om kennis te hebben van de achtergrond van de meest voorkomende problemen. De juiste vragen stellen geeft vaak al een goed idee van wat er aan de hand zou kunnen zijn. Verzoeken voor machtigingen voor incontinentiemateriaal, vragen over pilgebruik en doorbraakbloedingen, plasklachten bij schone urines, pijn en jeuk ‘ van onderen’. Al deze vragen en onderwerpen passeren bijna dagelijks de revue. Maar hoe zat het ook al weer met die pil, welke adviezen kun je ook al weer geven bij plasklachten, en welke patiënten kunnen toch beter een afspraak krijgen op het spreekuur?. In deze training wordt je kennis over enkele meest voorkomende ‘kwalen’ die typisch bij de vrouw voorkomen opgefrist en leer je wanneer en welke je adviezen zelf kan geven en wanneer niet.

Doelen

  • Gedegen achtergrondkennis van enkele, meest voorkomende problemen bij aandoeningen bij de vrouw.
  • Herkennen van symptomen van de diverse urogenitale problematiek.
  • Triage op punt stellen: wat moet je allemaal vragen om tot de beoordeling te komen of je dit zelf kan afhandelen of niet.
  • Welke adviezen geef je in het geval je het zelf kan afhandelen.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!