MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Reeks
organisatie
Leerpunt KOEL B.V.
kosten
basistarief
€ 1075
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Management, Effectiviteit en efficiency, Samenwerking, Praktijkmanagement
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
16
punten
locatie
NVDA
Othellodreef 91
3561 GT Utrecht
☎ +3130 2631 040
overig
25
Sep
2019
Management Ondersteuner Huisarts (MOH)
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Management', 'Effectiviteit en efficiency', 'Samenwerking' of 'Praktijkmanagement'
Van aanbieder:
Leerpunt KOEL B.V.
In de omgeving:
Utrecht

Bent u doktersassistent en gaat u (gedeeltelijk)praktijkmanagement-taken uitvoeren binnen de huisartsenpraktijk? Dan is dit de opleiding voor u!

Leerpunt KOEL gaat starten met een nieuwe, praktijkgerichte opleiding voor medewerkers die zich binnen de huisartsenpraktijk willen richten op de aansturing van de praktijk en op zoek zijn naar concrete handvatten.

Het wordt steeds drukker in de huisartsenpraktijk, niet alleen met meer patiënten met complexere vragen, maar ook het management van de praktijk vraagt steeds meer tijd en die tijd is schaars. Om de huisarts te ondersteunen leert de MOH de competenties, die nodig zijn om het management te helpen ontwikkelen en uit te voeren.

Na afloop van de opleiding MOH, bent u in staat om verschillende onderdelen van het management van de praktijk zelfstandig uit te voeren en de huisarts op een proactieve manier te adviseren en ondersteunen bij diverse managementtaken.

Na afloop van de cursus bent u in staat:

  • bij te dragen aan de vorming en uitvoering van het beleid van de huisartsenpraktijk.
  • de praktijk te ondersteunen bij het schrijven van het Jaarplan en u bent in staat om in dit jaarplan de doelstellingen te vertalingen naar concrete resultaten.
  • de financiële gevolgen van beleidskeuzen te zien en kunt u adviseren hoe op korte termijn besparingen gerealiseerd kunnen worden.
  • om aan de hand van een, door uzelf opgestelde, strategische personeelsplanning inzichtelijk te maken aan welke competenties de huisartsenpraktijk de komende jaren behoefte heeft. Dit vormt de basis voor een praktijk eigen personeelsbeleid.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!