MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Springer Media (BSL & Springer Healthcare)
kosten
basistarief
€ 100
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Management, Samenwerking
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
Van der Valk Hotel Vianen
Prins Bernhardstraat 75
4132 XE Vianen
☎ +3134 7325 959
overig
20
Maa
2019
Nedhis Congres 2019
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Management' of 'Samenwerking'
Van aanbieder:
Springer Media (BSL & Springer Healthcare)
In de omgeving:
Vianen

Het Nedhis congres biedt de hele dag workshops die te maken hebben met de workflow in de huisartsenpraktijk. De workshops zijn zowel praktisch als beleidsmatig. Kortom: voor ieder wat wils. Een inspirerende dag met veel informatie, onderwerpen die stof tot nadenken geven, leerzame workshops, tips en trucs van de verschillende HIS-sen, de laatste ontwikkelingen op de informatiemarkt én niet te vergeten het plezierig samenzijn met collega’s onder het genot van een hapje en een drankje. Dit is hét congres voor huisartsen, doktersassistentes, POH-ers. Ook AIOS-sen, waarnemers, managers in de eerstelijnszorg en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Het congres wordt georganiseerd door NedHIS. NedHIS is de koepel van gebruikersverenigingen van huisartsinformatiesystemen(HIS-sen). In NedHIS is 90% van de huisartsen verenigd. NedHIS vertegenwoordigt de gebruikersverenigingen Atlas (Promedico en CGM Huisarts), Orego (MicroHIS), OmniHIS en VeGOM (Medicom) in het overleg met gezamenlijke partners en onderhoudt contact met landelijke spelers in de zorg, zoalsNHG, LHV, Nictiz, VZVZ, VWS en zorgverzekeraars. Het congres wordt in 2019 voor de 28ste keer georganiseerd.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!