MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Daphaer
kosten
basistarief
€ 95,00
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Samenwerking, Algemeen & overig
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
2,5
punten
locatie
Amsterdam
Amsterdam
overig
06
Mei
2019
Zinvol overleggen "Grip op je werk. Hoe?"
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Samenwerking' of 'Algemeen & overig'
Van aanbieder:
Daphaer
In de omgeving:
Amsterdam

Andere dokters- of apothekersassistenten kunnen jou aan de hand van intervisie oplossingen geven waardoor jij jouw kennis en kunde vergroot, met name jouw communicatieve vaardigheden. Tijdens deze intervisie bijeenkomst leer je van en met elkaar.

Intervisie is een manier om met elkaar te leren van vragen en problemen uit de dagelijkse werkpraktijk. Door bewuster te werken krijg je meer werkplezier, ontstaan er minder fouten en is er (meer) vertrouwen. Samenwerken is een kunst. Iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten, kennis en ervaringen. Benut deze optimaal zodat jij het best op jouw plek zit. Kortom heel leerzaam! Hierdoor krijg je grip op je werk en je mag kosteloos gebruik maken van onze coaching nazorg.

Iedere intervisie wordt per functiegroep georganiseerd, dus alleen apothekersassistenten of doktersassistenten. Tevens is een combinatie intervisie mogelijk voor de apotheekhoudende huisartsenpraktijken.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!