MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Reeks
organisatie
Kairos in Motion
kosten
basistarief
€ 380
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Communicatietechniek, Samenwerking
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
-
punten
locatie
's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
overig
13
Jun
2019
Een beter gesprek begint bij de ander.
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Communicatietechniek' of 'Samenwerking'
Van aanbieder:
Kairos in Motion
In de omgeving:
's-Hertogenbosch

Soms kunnen gesprekken nogal moeizaam verlopen. Je wilt graag dat de ander je begrijpt, maar het lijkt wel of je langs elkaar heen praat en ieder zijn eigen stokpaardje berijdt zonder dichter bij elkaar te komen. Hoe zorg je ervoor dat de sfeer en onderlinge relaties in je team prettig blijven en dat je tegelijk constructief en doelgericht kunt blijven samenwerken? En hoe zorg je ervoor dat hetgeen jij wilt overbrengen aan jecliënt ook daadwerkelijk overkomt en niet in een 'niet begrijpend' knikken blijft hangen?

Maar ook; hoe kan een heldere communicatie de relatie werkgever – werknemer versterken?

Eén van de mogelijkheden die hierbij helpen is meer inzicht te krijgen in de verschillende communicatievoorkeuren die mensen hebben. Door je eigen voorkeuren te kennen en die van de anderte herkennen, kun je leren om je boodschap zo te brengen dat hij beter aansluit bij iemands manier van denken. Zo bereik je meer en bereik je vooral de ander beter.

In deze training gaan we diep in op jouw eigen voorkeuren in communicatie. We starten met een kleurenprofiel via Insights Discovery. Met deze inzichten leer je om jezelf, je collega's en je cliënten beter te begrijpen én in te spelen op een heldere eigen communicatie. Je leert kijken naar houding, luisteren naar taal en ook je eigen houding en taal daarin te ontwikkelen. We gebruiken ook technieken uit de NLP om inzicht te krijgen in eigen patronen en daardoor dus een mogelijkheid bij jezelf te ontwikkelen om te kiezen voor een andere weg in communicatie.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!