MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Stichting DOKh
kosten
basistarief
€ 355
leden
€ 315
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Effectiviteit en efficiency
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
4
punten
locatie
DOKh - Robijnstraat
Robijnstraat 6
1812 RB Alkmaar
☎ +3172 5279 100
overig
18
Maa
2019
SmartTyping
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Effectiviteit en efficiency'
Van aanbieder:
Stichting DOKh
In de omgeving:
Alkmaar

"Everything should be made as simple as possible, but not simpler."- Albert Einstein

SmartTyping gaat uit van de kracht en efficiency van het brein. Wij leren de deelnemers eerst de karakters en hun positie op het toetsenbord te verankeren in het brein, waarna het brein de fijne motoriek aanstuurt. In tegenstelling tot conventionele typetrainingen waarin de motoriek net zo lang wordt herhaald, totdat het brein dit herkent en opslaat. Dit kost veel meer tijd en brengt weinig plezier. Deelnemers leren sneller wanneer zij plezier hebben in het leerproces.

Blind kunnen typen levert u enorme tijdwinst op

Het gebruik van informatiesystemen en met name het EPD is niet meer weg te denken uit de medische sector. Toch typt slechts 30 tot 50% van de Nederlandse beroepsbevolking blind en met 10 vingers.
Dit betekent dat er iedere dag veel tijd en daarmee geld verloren gaat. De motivatie om een conventionele typecursus te volgen is vaak laag, aangezien dit zeer intensieve oefening vereist en vaak maanden duurt. Global Edutainment heeft hiervoor een oplossing ontwikkeld: SmartTyping! Het volledige SmartTyping programma omvat 2 delen: een klassikale training en een online oefenperiode.

SmartTyping leert u spelenderwijs blind en met 10 vingers typen. Tijdens de 4½ uur durende training maakt u gebruik van breinprikkelende hulpmiddelen als muziek, kleur en afbeeldingen. Hierdoor wordt zowel uw logische, analytische en abstracte denkvermogen van de linker hersenhelft, als het beeldend en creatieve vermogen van uw rechter hersenhelft geactiveerd. U ervaart hierdoor een enorme leerversnelling met onmiddellijke opslag in uw lange termijngeheugen.

Na de 4½ uur durende klassikale training oefent u met behulp van tests gedurende 15 achtereenvolgende werkdagen in het online follow-up systeem. Deze tests nemen 15 tot 30 minuten in beslag, waarna u direct feedback krijgt vanuit het systeem over de geleverde prestatie. Deze tests kunt u op elk gewenst moment doen.

Na deze 15 dagen oefenen volgen nog enkele evaluatiemomenten om uw progressie van de vaardigheid te meten. Na 6 weken legt u een evaluatie af, waaruit zal blijken dat u een progressie van gemiddeld 20% hebt gemaakt ten opzichte van uw startsnelheid, maar dan blind met 10 vingers!

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!