MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Stichting DOKh
kosten
basistarief
Gratis
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Neurologie, Cardiologie
ICPC:
N
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
3
punten
locatie
overig
12
Nov
2019
Beroertealarm, niet alleen bij uitval gezicht, spraak en arm
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Neurologie' of 'Cardiologie'
Van aanbieder:
Stichting DOKh
In de omgeving:

Het herkennen van een beroerte begint aan de telefoon bij jou als doktersassistent. Bij welke klachten denk je aan een beroerte? Natuurlijk bij een scheve mond en uitval van spraak of arm, maar het beeld is vaak niet zo duidelijk. Uit onderzoek van de organisaties Netwerk acute zorg Noordwest en TraumaNet AMC blijkt toch dat ca 10-30% van de beroertes in de dagpraktijk gemist wordt.

Reden te meer om mee te doen aan deze scholing met het doel om te komen tot een betere herkenning van de symptomen van beroerte en meer kennis over de huidige behandelingsmogelijkheden en nazorg te krijgen. Daarnaast zijn werkafspraken zinvol om te weten welke adviezen je als doktersassistent kan geven enhoe je moet handelen bij deze acute klachten.

Regio Amstelland heeft dit jaar neurologie, en CVA in het bijzonder, als scholingsthema centraal gesteld. Voor alle disciplines in de huisartsenpraktijk om de zorg rond het CVA in de regio te verbeteren. Jij hoort daarbij!

Deze scholing is ontwikkeld door Netwerk acute zorg Noordwest, TraumaNet AMC, expertgroepHart Vaat Hag en DOKh.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!