MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
IN-SPRAAK
kosten
basistarief
€ 98
informatie
gebied:
Somatiek, Overig
categorie(ën):
KNO-heelkunde
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
4
punten
locatie
NVDA - Leeuwarden
Wilaarderburen 1
8924 JK Leeuwarden
☎ +3130 2631 040
overig
09
Apr
2019
Wat zegt je stem?
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'KNO-heelkunde'
Van aanbieder:
IN-SPRAAK
In de omgeving:
Leeuwarden

IN-SPRAAK is gespecialiseerd in een klein maar belangrijk deel van de communicatie: het gebruik van de stem. Doel van deze cursus is om een betere communicatie met de patiënt - met meer effect, begrip voor elkaar èn plezier in het gesprek als resultaat. Uitgangspunt is niet de logopedie (stoornissen betreffende taal en spraak) maar de psychologie (gedrag, beleving, interpretatie).

Deze cursus maakt je bewust van de mogelijkheden van je stem en op welke manier je een gesprek ermee kunt sturen. Dus hoe je klinkt, hoe je overkomt en wat je sterke en eventuele zwakke punten zijn qua stem. Maar ook hoe je luistert. Waarom bijvoorbeeld soms een stem agressie bij je oproept of al na drie woorden irriteert en je van een andere stem helemaal blij wordt. Ook komt aan de orde wat je eigen rol hierin is en hoe je met je stem invloed kunt uitoefenen op een gesprek.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!