MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Reeks
organisatie
ChristelCare
kosten
basistarief
Onbekend
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Communicatietechniek
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
A
punten
locatie
HuisartsenZorg Groeneweg
Groeneweg 46
6871 DD Renkum
☎ +3131 7312 501
overig
08
Apr
2019
Effectief in gesprek met je cliënt en/of collega
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Communicatietechniek'
Van aanbieder:
ChristelCare
In de omgeving:
Renkum

Hoe krijg je de cliënt of de patiënt in korte tijd tijdens een consult in beweging en medeverantwoordelijk voor zijn of haar eigen ziekteherstel?

Deze training is in de kern gebaseerd op het bewezen effectieve Motivational Interviewing. Een techniek die is ontstaan binnen de verslavingszorg om binnen 10(!) minuten al een motivatie voor verandering op te wekken. Door e-learning in combinatie met een praktische groepstraining leer je verrassend veel in beperkte tijd.

Doel e-learning:

  • Gedurende 1 uur krijg je de basistheorie van motiverende gespreksvoering in beeld en ervaar je hoe het werkt middels illustratieve video en interactieve oefensituaties. Deze E-learning is in samenwerking met The Competence Group en Klanten in beweging ontwikkeld.

Doel training op locatie:

  • In de praktijktraining pas je de leerstof toe en verdiep jij je kennis. Onder begeleiding van ervaren trainers maak jij je de techniek van motiverende gespreksvoering eigen.

Afhankelijk van de leerwensen en de gewenste vorm van leren (e-learning of niet) wordt de omvang van het leertraject op maat bepaald.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!