MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
LHV
kosten
basistarief
€ 395
leden
€ 200
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Samenwerking
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
punten
locatie
LHV - Bureau Utrecht
Mercatorlaan 1200
3528 BL Utrecht
☎ +3130 2823 725
overig
02
Jul
2019
Duurzame inzetbaarheid (2019)
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Samenwerking'
Van aanbieder:
LHV
In de omgeving:
Utrecht

De wereld van mens en werk verandert snel om ons heen. Dit ziet u ook terug in uw eigen huisartsenpraktijk. De centrale vraag in deze workshop is hoe u uw medewerkers gemotiveerd, gezond en productief kunt houden om hen in staat te stellen tot aan pensionering binnen of buiten de huisartsenpraktijk te blijven werken. Welke rol heeft u als werkgever hierin en wat verwacht u hierin van uw werknemers? Het gaat in deze workshop om het expliciet maken van verwachtingen naar de toekomst toe. Het betekent dat u als werkgever samen met uw medewerkers verkennende open gesprekken voert over jullie gezamenlijke toekomst. Dit vergt een omgeving waarin een ieder zich veilig voelt om eerlijk en open zijn/haar behoeftes en wensen te kunnen delen. Met als doel: samen sturing geven aan waardevol werk voor nu én in de toekomst.

Deze praktijkgerichte, korte training geeft u handvatten om als werkgever gesprekken over duurzame inzetbaarheid met uw medewerkers te voeren. Met de door u opgedane kennis kunt u uw medewerkers tijdig laten versnellen, zich flexibel aan laten passen én vertragen om gezond, gemotiveerd en productief te blijven.

U ontvangt inzichten uit recent wetenschappelijk onderzoek, deelt kennis en ervaringen met u collega’s en scherpt uw vaardigheden aan voor het voeren van open gesprekken met uw medewerkers over duurzame inzetbaarheid. Hoe blijf je toegevoegde waarde leveren voor de patiënten, de praktijk en jezelf én hoe stuur je op het gedrag dat hiervoor nodig is. Voor nu en de toekomst.

Leerdoelen

  • Weten wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en welke factoren bepalend zijn.
  • Delen van kennis en ervaringen uit hun eigen praktijk over dit onderwerp.
  • Weten wat er voor nodig is om een veilige setting te creëren en een open dialoog aan te gaan met medewerkers over dit onderwerp.
  • Stilstaan bij wat je als werkgever in het gesprek met een werknemer wilt aankaarten en hoe je dit gesprek kunt voorbereiden.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!