MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
LHV
kosten
basistarief
€ 565
leden
€ 295
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
ICT & eHealth, Financiën, Management
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
Van der Valk Hotel Schiphol
Rijksweg A4 3
2132 MA Hoofddorp
☎ +3125 2675 335
overig
16
Mei
2019
Uw patiënten- en financiële administratie op orde - Module 2 (2019)
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'ICT & eHealth', 'Financiën' of 'Management'
Van aanbieder:
LHV
In de omgeving:
Hoofddorp

Meer overzicht in de patiënten- en financiële administratie, efficiënter werken én een hoger rendement. In de eerste workshop legde u de basis voor een veranderproces in uw praktijk. In deze vervolgworkshop gaat u praktisch aan de slag.

Deze module kan gevolgd worden wanneer aan Module I is deelgenomen. In Module II gaan we na een terugblik op de vorige module verder met de thema’s ‘Patiëntmutaties’ en ‘Verwerking van declaraties’. Zaken als patiëntmutaties, ION, COV, VECOZO en retourinformatie brengen we in deze module samen. U gaat thema’s als patiëntmutaties en de verwerking van declaraties praktisch uitwerken. Daarnaast krijgt u handvatten aangereikt voor werkprocedures en voor een transparante financiële administratie, onder meer de afhandeling van retourinformatie bij declaratie-afwijzingen. Uiteraard komen ook uw vragen en die van uw medecursisten aan bod. Bij module II is het noodzakelijk dat de verantwoordelijke huisarts aanwezig is samen met assistente(s) en (indien mogelijk) de praktijkmanager. Bij een grotere aanwezigheid van medewerkers is er al meteen een veel groter draagvlak. De aanwezigheid van de verantwoordelijke huisarts is belangrijk voor inzicht in het gehele proces. Hierna kan het proces gedelegeerd worden aan de verantwoordelijke medewerker(s). Net als Module I kan Module II ook op de eigen praktijklocatie worden aangevraagd. Module II kan op maat worden aangeboden, afgestemd op uw praktijksituatie.

Leerdoel

  • U krijgt handvatten voor verbetering van werkprocessen in de praktijk.
  • U krijgt handvatten voor een efficiënte en effectieve financiële administratie.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!