MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Reeks
organisatie
Leids Universitair Medisch Centrum - Directoraat Onderwijs en Opleidingen
kosten
basistarief
€ 140,00
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Communicatietechniek, Samenwerking
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
8
punten
locatie
LUMC - Gebouw 3
Hippocratespad 21
2333 ZD Leiden
☎ +3171 5269 111
overig
30
Sep
2019
Bejegening
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Communicatietechniek' of 'Samenwerking'
Van aanbieder:
Leids Universitair Medisch Centrum - Directoraat Onderwijs en Opleidingen
In de omgeving:
Leiden

Op de polikliniek ben je voortdurend aan het communiceren met patiënten. Dat kan aan de balie zijn maar ook via de telefoon. Vaak gaat dit goed en is je patiënt tevreden. Misschien heb je wel situaties meegemaakt waarin dit niet helemaal lekker loopt. De communicatie gaat dat niet zoals je dat wenst en raakt je patiënt of jijzelf gefrustreerd. In deze vernieuwde uitgebreidere scholing leer je wat communicatie is, welke factoren en gedrag communicatie beïnvloed en dan met name dat deel waar je je niet bewust van bent. Je leert tools om de communicatie te verbeteren zodat de patiënt tevreden is en jij ook bereikt wat je wilt bereiken.

Het kan gebeuren dat je een collega hoort communiceren op een manier waarvan jij vindt dat het echt niet kan. Hoe vertel je dat? Wat als jij hoort dat je communicatie niet correct is? Ook dat deel behandelen we in deze scholing.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!