MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
ELANN (Eerste Lijns Advies Noord-Nederland)
kosten
basistarief
€ 115
informatie
gebied:
Somatiek, Overig
categorie(ën):
Algemeen & overig
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
5
punten
locatie
Best Western Plus Hotel Groningen Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen
☎ +3150 5248 000
overig
18
Mei
2019
Symposium voor praktijkassistenten 2019
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Algemeen & overig'
Van aanbieder:
ELANN (Eerste Lijns Advies Noord-Nederland)
In de omgeving:
Groningen

Dit symposium is een dag voor praktijkassistenten uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Het symposium is niet alleen een dag voor, maar ook door praktijkassistenten: er is een aparte voorbereidingscommissie van praktijkassistenten uit de regio aangesteld, die samen met ELANN het programma heeft samengesteld. Het symposium staat in het teken van ontwikkelingen en actuele thema’s, die een aanvulling zijn op het werk van de praktijkassistente. Tijdens het plenaire deel van het symposium komen diverse ontwikkelingen en thema’s in de huisartsenzorg aan bod. Tijdens de workshops wordt aandacht besteed aan actuele ontwikkelingen en inhoudelijke onderwerpen, waar een praktijkassistente tijdens haar werk mee te maken krijgt.

Het doel van het symposium is het verschaffen van informatie aan praktijkassistenten over actuele ontwikkelingen in de huisartsenzorg die van invloed zijn op zowel de inhoud van het werk als op de organisatie van het werk. Daarnaast krijgen praktijkassistenten in de workshops praktische handreikingen op zowel inhoudelijk als organisatorisch gebied, die een aanvulling zijn op hun werk.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!