MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Leerpunt KOEL B.V.
kosten
basistarief
€ 129
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Neurologie, Algemeen & overig, GGZ & psychiatrie, Verslavingszorg
onderwerp(en):
Triage
ICPC:
A, N, P, Z
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
3
punten
locatie
Vergader- en Congrescentrum De Stenge
Stengeplein 1
4451 CZ Heinkenszand
☎ +3111 3561 865
overig
10
Okt
2019
Intoxicaties
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Neurologie', 'Algemeen & overig', 'GGZ & psychiatrie' of 'Verslavingszorg'
Van aanbieder:
Leerpunt KOEL B.V.
In de omgeving:
Heinkenszand

Op de praktijk gaat een man voor u zitten, die zich niet lekker voelt, 20 jaar oud, beetje misselijk, iets rode ogen, wat onrustig en snel geïrriteerd. Wat gaat u doen? Verder uitvragen naar algehele gezondheid, medicatiegebruik? Daar komt niet veel uit.

Of er belt een man van 45 jaar die zegt een olifanten-slaapmiddel te hebben gedronken en hij wordt nu wat rillering en voelt zich heel erg moe. U reageert verrast als triagist. Verder uitvragen naar algehele gezondheid, medicatiegebruik? Daar komt niet veel uit.

… en dan ineens: u wilt naar middelenmisbruik vragen! Heel goed, maar hoe doet u dat en weet u er eigenlijk wel wat vanaf?

In deze nascholing willen wij u meenemen in de wereld van de alcohol, drugs en gokken of gamen. We gaan terug in de tijd, geven aan wat er te koop is (en wat het kost!). U leert te herkennen en signaleren welke effecten en acute situaties kunnen voorkomen bij de meest voorkomende middelen. Tot slot wijzen we u op de huidige trends en geven tips op welke wijze het best een gesprek over middelenmisbruik is te voeren. Het wordt een drukke leerzame avond met veel interactie, want u moet na deze avond met bovenstaande problematiek beter om kunnen gaan.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!