MENU
Advertentie
Advertentie
bijeenkomsten
elearnings
in-company
zoeken
zoeken
op kaart
accreditaties:

Alle actuele nascholingen voor DoktersAssistenten

Bij ANVDA vindt u werkelijk 'Alle Nascholingen Voor Dokters Assistenten'. Op anvda.nl vindt u niet alleen alle nascholingen die voor doktersassistenten geaccrediteerd zijn in één duidelijk overzicht maar ANVDA biedt ook gedetailleerde informatie en uitgebreide zoekopties bij alle nascholingen.

Met een gratis account is het onder meer mogelijk om uw voorkeuren op te slaan. Dan kunt u vooraf onder meer een regio en specifieke onderwerpen selecteren zodat u altijd een praktisch overzicht hebt. Tevens blijft u dan altijd op de hoogte van het nieuwste nascholingsaanbod.

Kent u een nascholing die nog niet is opgenomen? Of staat er eentje bij die toch niet bedoeld is voor de Dokters Assistent? Laat het ons weten en we passen het meteen aan! Ook als u andere suggesties of vragen hebt dan horen we dat graag. Alle reacties zijn welkom! Stuur deze naar gwen.waldman@anvda.nl of klik op de 'Suggesties' knop aan de rechterzijde van deze pagina.

publicatiedatum: 11 maart 2019

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!