MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 6 uur
organisatie
Soa Aids Nederland
kosten
basistarief
Gratis
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Epidemiologie, Algemeen & overig, Microbiologie, Seksuologie
onderwerp(en):
Infectieziekten en SOA's
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
6
punten
abonnement
e
learning
Digitale Leerweken 2018 (KABIZ - NVVPO)
Accreditatie Periode: 25-10-2018 t/m 25-10-2019
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Epidemiologie', 'Algemeen & overig'|'Microbiologie' of 'Seksuologie'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

Soa aids Nederland, V&VN, NVDA en IZB presenteren de Digitale Leerweken Soa Hiv Seks 2018. Dit is de vierde editie van de Digitale Leerweken; eerdere edities vonden plaats in 2012, 2014 en 2017.

Tijdens de Digitale Leerweken volgen professionals uit de soa-en hiv-bestrijding, of professionals die zijdelings te maken kunnen krijgen met soa, hiv en seksuele gezondheid, gratis online workshops.

Tijdens deze vierde editie hebben de deelnemers keuze uit 7 verschillende workshops en een webinar. Elke workshop heeft een eigen omschreven doelgroep (of meerdere doelgroepen). De focus van de Digitale Leerweken 2018 ligt op doktersassistenten, sociaal verpleegkundigen, praktijkondersteuners bij huisartsen, verpleegkundig consulenten hiv, JGZ verpleegkundigen, GGD-artsen en justitieel verpleegkundigen.

De workshops zijn ontwikkeld in samenwerking met de beroepsgroepen en onder toeziend oog van een begeleidingscommissie bestaande uit doktersassistenten/POH, artsen M&G, een verpleegkundig consulent hiv, sociaal verpleegkundigen en een beleidsmedewerker van Pharos. Deze begeleidingscommissie heeft op drie momenten in het traject feedback gegeven op de workshop(concepten).

Het doel van de Digitale Leerweken is drieledig:

  1. Uitwisselen van kennis en informatie tussen professionals in de soa-en hiv-bestrijding.
  2. Bijscholen van professionals die niet dicht op de soa/hiv-zorg zitten, maar het wel tegenkomen in de praktijk (terrein zorg en preventie); zij moeten worden voorzien van de laatste stand van zaken.
  3. Verdiepende scholing voor sociaal-verpleegkundigen, JGZ-verpleegkundigen, justitieel verpleegkundigen, hiv-consulenten, GGD-artsen,  doktersassistenten en overige professionals vanuit verschillende soa- en hiv- zorg- settings.

Tijdens de Digitale Leerweken van 2017 hebben maar liefst 950 professionals meegedaan. Het gemiddelde rapportcijfer, dat deelnemers de Digitale Leerweken gaven, was een 8.

Er vindt geen sponsoring plaats. Digitale leerweken 2018 wordt uit eigen middelen betaald.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!