MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Scem Conference Services
kosten
basistarief
€ 95
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Dermatologie
ICPC:
S
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
3
punten
locatie
Martini Ziekenhuis
Van Swietenplein 1
9728 NT Groningen
☎ +3150 5245 245
overig
15
Jan
2019
Brandwondenonderwijs Verdiepingsmodule - Wondbehandeling en verbinden
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Dermatologie'
Van aanbieder:
Scem Conference Services
In de omgeving:
Groningen

Via de huisartsen in Nederland worden per jaar ongeveer 50.000 tot 60.000 patiënten met brandwonden gezien. De doktersassistenten en de praktijkverpleegkundigen behandelen en verbinden een groot deel van deze patiënten.

De inhoud van deze cursus bestaat uit een voorbereidende opdracht, een aantal korte hoorcolleges over het beoordelen en behandelen van brandwonden: de 5-punts anamnese en 5-punts diagnostiek, casuïstiek vanuit de eigen praktijk en tips en tops over verbinden. Naast de hoorcolleges komen in drie workshops (à 40 minuten) vaardigheden aan de orde zoals het reinigen van de wond, verbinden van wonden en het materiaalgebruik. Na afloop van deze cursus kunt u brandwonden beter beoordelen en adequaat verbinden.

De verdiepingsmodule is bedoeld voor doktersassistenten en praktijkverpleegkundigen die de basiscursus Brandwondenonderwijs hebben gevolgd.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!