MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Reeks
organisatie
Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten (NVDA)
kosten
basistarief
€ 825,00
leden
€ 675,00
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Management
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
15
punten
locatie
NVDA
Othellodreef 91
3561 GT Utrecht
☎ +3130 2631 040
overig
02
Sep
2019
Coördineren en Leidinggeven
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Management'
Van aanbieder:
Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten (NVDA)
In de omgeving:
Utrecht

Hoe voer je pittige gesprekken, bijvoorbeeld als je slecht nieuws moet brengen? Hoe behaal je optimale resultaten en geef je teamleden feedback? Moet je ingrijpen bij ineffectief ongewenst gedrag? Kun je je grenzen bewaken? En hoe creëer je een positieve groepsdynamiek?

  • Dag 1 - Het werk gedaan krijgen: taak- en ontwikkelafspraken maken en opvolgen, onderhandelen, feedback geven en ontvangen, coachen van teamleden.
  • Dag 2 - Vinger aan de pols van het team: reflectie, zicht op kernkwaliteiten, het benutten van talenten, dynamiek in het team herkennen en inzetten.
  • Dag 3 - Succesvol pittige gesprekken voeren: elegant en assertief ‘nee’ zeggen, duidelijke grenzen stellen, correctiegesprekken (mee)voeren, bemiddelen bij conflicten. Tijdens deze derde dag oefen je met een trainingsactrice.

Leerdoelen

  • Werk- en gedragsafspraken maken en opvolgen.
  • Overtuigen en onderhandelen.
  • Feedback geven en ontvangen.
  • Teamleden coachen.
  • Grenzen bewaken en samenwerking aansturen.

Voorafgaand aan de cursus ontvang je een vragenlijst met het verzoek casuïstiek aan te leveren. Tussen en na de cursusdagen ontvang je wekelijks e-mails die de toepassing van het geleerde in de praktijk ondersteunen. Je kunt vertrouwelijk mailen met de medecursisten en de trainer.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!