MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Leerpunt KOEL B.V.
kosten
basistarief
€ 119
informatie
gebied:
Somatiek, GGZ/Psychiatrie, Overig
categorie(ën):
Palliatieve zorg
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
3
punten
locatie
Leerpunt KOEL
IJsselmeer 34
3332 EX Zwijndrecht
☎ +3178 6193 068
overig
20
Jun
2019
Palliatieve zorg - De kunst van het (los)laten
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Palliatieve zorg'
Van aanbieder:
Leerpunt KOEL B.V.
In de omgeving:
Zwijndrecht

Palliatieve zorg, zorg in de laatste levensfase, waarbij de focus van genezen overgaat in zorgen, is een essentieel onderdeel van de huisartsenzorg. Een zorg, die de huisartsenpraktijk samen met andere hulpverleners als team levert. In deze scholing wordt stilgestaan bij de rol van de doksterassistente in deze zorg. Naast de medisch inhoudelijke aspecten (wat vraag je en welke adviezen kun je geven bij vermoeidheid, benauwdheid, misselijkheid en pijn) komen ook de psychisch en sociale aspecten aan bod. Wat kun je daarin betekenen als assistente, maar ook: hoe sta je zelf in thema’s als de naderende dood, palliatieve zorg en lijden? Hoe kleurt dat jouw omgaan met mensen, die palliatieve zorg nodig hebben?

Aan het eind van deze scholing heb je handvatten gekregen voor het uitvragen van en adviseren bij klachten in de palliatieve fase, maar ben je je ook bewust van je eigen opvattingen en houding en hoe deze je zorg kleuren.

 

 

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!